Головне

Жванія: "Беркут" готовий до боротьби у півфіналі

24.01.2012 19:25 482 0

Київський "Беркут" вже фактично виконав завдання-мінімум на сезон, однак зупинятися на цьому було б безглуздо, і команда спробує не лише вийти у плей-офф, а й досягти там чогось.

Про це заявив клубній прес-службі президент "беркутів" Давид Жванія.

"Хотілося б, щоб "Беркут" був на першому місці, але команда була сформована впритул до початку чемпіонату, тому основне завдання, що стояло перед командою, - це грати в плей-офф. Сьогодні становище команди - те, що вона на третьому місці - нас, звичайно ж, не влаштовує, але математично ми, навряд чи, вже вийдемо на перше місце до плей-офф. Зате ми дуже багато часу приділили повній комплектації команди, щоб вона була підготовлена ​​до гри в плей-офф", - почав він.

"Місце в турнірній таблиці до плей-офф, воно, по суті, ніякого значення, крім того, з ким ти будеш грати, вже не має. Інтрига залишилася, хто буде грати у півфіналі. Мається на увазі - хто з ким. Ми будемо грати або з "Соколом", або з "Донбасом" - ось вся інтрига, яка на сьогодні є", - вважає він.

"Команда буде вигравати всі матчі. У нас немає, скажімо так, жодного "вихідного" матчу і, що найголовніше, в команді немає комплексів і авторитетів. Сьогодні "Беркут" - це повноцінна, сформована команда з відсутністю комплексів. Вона готова до боротьби в півфіналі", - резюмував Жванія.

Коментарі ()