Головне

"Білий Барс" позбувається легіонерів

24.02.2012 10:56 326 0

"Білий Барс" змінює вектор у комплектації команди: за два тури до закінчення регулярного чемпіонату ПХЛ керівництво броварського клубу звільнило з команди двох легіонерів.

Про це телеканалу "Хокей" розповів президент клубу Віталій Федянін.

"Зараз звільнені з команди два білоруси — Дубков, Гуляєв, ще один хлопець. Так що даємо змогу проявити себе молодим хлопцям", - сказав він.

"Який сенс нам тримати іноземців, якщо свої такі ж. Якби вони були такими, як Ніколішин чи Капуш, тоді інша справа. Який сенс там тримати іноземця, коли на лаві сидить такий же український хлопець", - вважає Федянін.

Як би не завершилися матчі "Барса" проти "Донбасу-2" 24 лютого та "Акул" 26-го лютого, броворчани фінішують у регулярному чемпіонаті на передостанньому сьомому місці. Клуб такі результати не влаштовують, у новому сезоні вони мають змінитися на краще.

"Зараз ідуть переговори з серйозними спонсорами, ведуться ділові перемовини, проглядаються фінансові документи клубу. Так що ми боремося і будемо жити", - запевнив президент.

""Білий Барс" живе! "Білий Барс" працює! "Білий Барс" омолоджується і підсилюється. І буде наша команда жити і грати в ПХЛ, не дивлячись ні на що", - наголосив Федянін.

Коментарі ()