Головне

Хоменко: Будемо боротися до останнього

20.04.2012 14:02 520 0

Хокеїсти збірної України, котра поки так і не змогла здобути бодай одну перемогу на першості світу, будуть битися до кінця.

У цьому запевнив головний тренер національної збірної України з хокею Анатолій Хоменко.

"Будемо боротися до останнього, більше нічого не залишається", - заявив він після чергової поразки українців на чемпіонаті світу у Словенії.

Хоменко в черговий раз наголосив, що не має претензій до гри жодного з хокеїстів і традиційно вже послався на "смугу невдач". В той же час тренер визнав, що за рівнем чемпіонат ПХЛ поступається іншим європейським першостям.

"Рівень чемпіонату ПХЛ поки відстає від європейських першостей. Десь, може бути, не стільки профкваліфікація гравців тут грає роль, а рівень чемпіонату, в якому грає хокеїст. Поки ми відстаємо...", - зізнався Хоменко.

Головний тренер української збірної також привітав господарів чемпіонату світу збірну Словенії з виходом у елітний дивізіон.

"Я хочу привітати збірну Словенії з виходом у ТОП-дивізіон. Ця збірна йшла правильним шляхом, я спостерігав за нею, розбирав її гру. Ця команда заслужила місце у ТОП-групі. На жаль, ми поки не можемо похвалитися подібними результатами", - цитує Хоменка bighockey.ua.

Нагадаємо, збірна України на чемпіонаті світу у групі А першого дивізіону програла словенцям з рахунком 2:3, і після цієї, четвертої поспіль поразки, українці займають останній рядок у турнірній таблиці чемпіонату.

Коментарі ()