Головне

Колесніков: "Перед "Донбасом" поставлене ​​завдання - вихід в плей-офф КХЛ"

23.04.2012 17:45 443 0

Перед ХК "Донбас" поставлене завдання на наступний сезон - вихід в плей-офф КХЛ.

Про це заявив президент клубу Борис Колесніков.

"Ми заявляємось в КХЛ не для того, щоб просто гідно там виглядатиме. На даному етапі у нас є конкретна мета. "Донбас" в майбутньому сезоні має вийти в плей-офф КХЛ. До речі, ми подали документи на заявку в Континентальну хокейну лігу, офіційне підтвердження на нашу участь в турнірі має бути оголошено в травні", - сказав він.

"Якщо команда виконає поставлене завдання виходу в плей-офф КХЛ, то тоді, зрозуміло, будемо прагнути, як можна краще зіграти в розіграші Кубка Гагаріна. Що стосується комплектації команди, то я повинен сказати, що кадровий потенціал ми будемо формувати, з урахуванням думки нового головного тренера", - зазначив Колесніков.

Також президент клубу розповів про виступи "Донбас-2" в наступному сезоні чемпіонату України.

"Що стосується другої команди, то її назва не зазнає змін, вона як і раніше буде виступати в чемпіонаті України, як "Донбас-2". З наступного сезону в її складі виступатимуть виключно молоді гравці, не старше двадцяти п'яти років. В основному це будуть хокеїсти від сімнадцяти років до двадцяти одного року", - продовжив Колесніков.

"Друга команда буде проводити домашні матчі, як і основний колектив на Арені "Дружба", - цитує президента клубу hotsport.ua.

Коментарі ()