Головне

Шуплер: Підписав угоду на три роки, нас чекає багато-багато роботи

24.04.2012 08:59 516 0

Хокей в Донецьку має перспективу, тому що будівництво клубу ХК  "Донбас" буде йти таким чином, що все буде найвищому рівні.

У цьому запевнив новий тренер команди Юліус Шуплер, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Сподіваюся, що все пройде так як задумано, і наші вболівальники побачать Континентальну хокейну лігу. Не сумніваюся, що наші гравці будуть намагатися радувати шанувальників грою і результатами: вболівальників, тренерський штаб і все керівництво клубу, який створює настільки хороші умови", - почав він.

"Коли дізнався про інтерес "Донбасу"? Недавно. Ми спілкуємося не більше ніж 2 тижні. Раніше контакти були, але не серйозні. Ще в кінцівці місяцю після завершення сезону контакти були. Сьогодні ми остаточно підписали контракт з двох сторін. Контракт розрахований на три роки", - повідомив він.

За словами Шуплера, керівництво хотіло підписати угоду на п'ять років, щоб працювати на перспективу, але він хоче йти крок за кроком.

"Знаєте нас чекає багато-багато роботи. Мені дуже сподобалося, що керівництво поставило задачу побудувати команду і повторити схожий шлях, як колись ризьке "Динамо". Дати можливість найкращим українцям, своїм молодим і посилити команду іноземними виконавцями", - каже він.

"Я хочу за згодою керівництва почати так, щоб всі отримали шанс. Хочу щоб отримали шанс і почали з нуля. Хочу їх бачити не тільки на "землі", а і на льоду. Це ж стосується і молодих. У кожного з них буде шанс", - запевнив словак.

Шуплер зізнався, що ще не знає, якими будуть тренерський склад, обслуговуючий персонал, склад у команди, де буде посилення, а де ні.

"Почекайте трохи, будь ласка. Скоро все стане відомо. Кандидати вже є. У нас така домовленість, що один з асистентів буде іноземцем, його виберу я. Але, звичайно ж, я хочу дати шанс, щоб і місцеві фахівці себе спробували, їм потрібно поступово набирати досвід", - відповів він на питання про помічників.

"Що стосується гравців і обслуговуючого складу, то тут роль кожної людини дуже важлива. Я хочу всі кроки робити поступово і спокійно. Я розраховую, що протягом найближчих днів ми визначимося з тренерським і обслуговуючим складом. Регламент КХЛ дозволяє тренуватися тільки до 12-го червня, і всі ці умови повинні дотримуватися. Цей перехідний етап вже спланований, будемо спілкуватися з колегами і керівництвом, але все це треба остаточно затвердити", - резюмував пан Юліус.

Коментарі ()