Головне

Ладигін перебрався у ВХЛ

01.06.2012 15:19 408 0

Український захисник Микола Ладигін (1983 р.н.) перейшов до ХК "Южний Урал" (Орськ), який виступає у Вищії хокейній лізі Росії.

Минулий сезон Ладигін провів у складі клубу "Арлан" (Кокшетау), що виступає у чемпіонаті Казахстану, пише сайт ФХУ.

"Арлан" у регулярній першості 2011/12 посів шосте місце, і програв на чвертьфінальній стадії плей-офф "Ертic-Павлодар" з рахунком у серії 0:3.

Нова команда Миколи Ладигіна - ХК "Южний Урал" - у сезоні-2011/12 посіла третє місце у Східній Конференції ВХЛ, але у плей-офф вилетіла у чвертьфіналі "Востока", програвши у серії у впертій боротьбі - 2:3 челябінському "Мєчелу".

Микола Ладигін народився 7 грудня 1983 року у Києві. Виступав у командах "Medicine Hat Tigers" (Канада, WHL), "Tri City Americans" (США), "Bob Cats" (США, AWNL), ХК "Вітебськ" (Білорусь, СЄХЛ та ОЧБ), "Сокіл" (Київ ), ХК "Київ", "Кристал" (Саратов, Вища ліга Росії), "Hull Stingrays" (Англія), "Автомобіліст" (Єкатеринбург, ВХЛ), "Казцинк-Торпедо" (Усть-Каменогорськ, ВХЛ), "Донбас" (Донецьк, ПХЛ), "Компаньон-Нафтогаз" (Київ, ПХЛ) та "Арлан" (Кокшетау, чемпіонат Казахстану).

Ладигін захищав кольори юніорської збірної України на чемпіонаті світу 2001 року у Вищому Дивізіоні (6 ігор, 1 очко (0 +1). Виступав за національну збірну України на Єврохокейчелленджах.

Коментарі ()