Головне

"Сокіл" зберіг у своєму складі 14 чоловік з минулорічного складу

12.07.2012 20:42 601 0

Віце-чемпіону України київському "Соколу" вдалося зберегти лише 12-14 хокеїстів з минулорічного складу. Про це повідомив ТК "Хокей" генеральний директор клубу В'ячеслав Завальнюк.

"Черненко, Харченко, Олецький, Матвійчук, Скороход, Шахрайчук, Лясковський, молоді хлопці залишилися, загалом 12-14 осіб", — розповів Завальнюк.

За його словами, у даний момент "Сокіл" веде переговори щодо переходу у клуб з рядом хокеїстів, однак конкретних прізвищ гендиректор столичної команди поки що не називає.
"Я думаю, у нас буде дуже боєздатна команда, яка буде вести боротьбу за золоті медалі ПХЛ", — підсумовуючи пообіцяв Завальнюк.

Керівник "Сокола" також поділився планами клубу на передсезоння. Так, з відпустки "Сокіл" вийде 23 липня, після чого два дні присвятить медогляду, а потім проведе тижневі тренувальні збори у Києві. На лід команда вийде вперше у Білорусі.

"Тиждень тренувальних зборів у Києві на "землі", потім планується на днів 20 поїхати до Білорусі, орієнтовно у Брест", — відзначив Завільнюк, додавши, що "Сокіл" зараз домовляється з білоруськими клубами щодо проведення кількох спарингових поєдинків.

Коментарі ()