Головне

"Донбас-2" домовився про спаринги з білоруськими командами

31.07.2012 12:48 305 0

Донецький "Донбас-2" під час передсезонного збору у Білорусі проведе спарингові поєдинки з жлобинським "Металургом", ХК "Гомель" та клубом МХЛ мінською "Юністю". Про це повідомив головний тренер команди Олег Мікульчик у розмові з прес-службою клубу.

"Їдемо вже 5 серпня. 8 числа зіграємо з "Металургом" зі Жлобина. 10-11 серпня ми граємо два матчі у Гомелі з місцевою командою. І плюс до всього ми зіграємо дві гри з мінською "Юністю", яка виступає в Молодіжній хокейній лізі. Плюс, в цей же час у Білорусі буде знаходитися клинський "Титан". Можливо, проведемо з ними гру. Ця гра поки під питанням", — розповів Мікульчик.

Уточнимо, що за інформацією з офіційного сайту "Юності", зустрічі між "Донбасом-2" та цією командою відбудуться 14 та 15 серпня у мінському Льодовому палаці спорту. Початок о 17.00.

За словами наставника другої команди "Донбасу", вже після цих спарингів буде сформована остаточна заявка донеччан на чемпіонат ПХЛ. Крім того у команді очікують і на гравців, які не пройшли до першої команди, однак залишаться у клубі.

Коментарі ()