Головне

"Гайдамаки" проглядають 30 хокеїстів

21.08.2012 18:46 531 0

Участь "Вінницьких Гайдамаків" у чемпіонаті ПХЛ до 27 серпня залишається під питанням, однак команда вже готується до сезону.

Наразі вінничани займаються на арені "Мегамол". Тренерський штаб клубу планує переглянути майже 70 гравців, половина з яких вже тренується з командою.

95% хокеїстів, які знаходяться на перегляді у "Гайдамаках", — українці. Серед них Тарас Бега, Олександр Хміль, учасник матчу всіх зірок ПХЛ Олександр Харитонов.

"На даний момент ми маємо 30 осіб. Президент команди сказав, що телефонували з Росії кілька хлопців. Але на даний момент ми не достатньо знаємо свої фінансові можливості, тому не знаю, що з цього вийде", — розповів головний тренер "Гайдамаків" Андрій Овчинников.

Своє перше тренування у новому сезоні "Гайдамаки" завершили двосторонньою грою. Гору у цьому протистоянні взяла команда гравців, які грали за вінницький клуб торік (4:1).

Далі в планах аутсайдера ПХЛ минулого сезону фізична підготовка та заняття тактикою. В разі атестації клубу на новий сезон, 30 серпня заплановано провести спаринг із київським "Соколом", повідомляє офіційний сайт телеканалу Хокей.

Коментарі ()