Головне

Касянчук не може передати радість від повернення у КХЛ - у "Динамо"

23.08.2012 13:29 719 0

32-річний форвард національної збірної України Костянтин Касянчук висловив свою радість у зв'язку з поверенням до московського "Динамо".

Як пише сайт телеканалу "Хокей", окрім того, він пояснив причини переїзду до України.

"Бракує слів, щоб висловити мою радість у зв'язку з поверненням у "Динамо". Ще взимку мені зателефонували. Я з радістю погодився на пропозицію повернутися. Адже "Динамо" - це великий клуб з величезними традиціями", - сказав він.

"Тут усе на найвищому рівні - ставлення до гравців, до хокею. Тут виступати дуже приємно. А два роки тому я поїхав з "Динамо" в Україну за сімейними обставинами", - розповів хокеїст в інтерв'ю sportbox.ru.

При цьому Касянчук готовий довести, що заслуговує місце у першій трійці, у якій виходив в останніх матчах.

"Це велика відповідальність. Радий, що тренери довірили це місце. Буду докладати максимум зусиль, щоб грати у цій ланці, гідно проявляти себе. Постараюся частіше віддавати передачі та закидати шайби", - заявив українець.

Нагадаємо, Касянчук повернувся у московське "Динамо" після чотирьох років, проведених в інших клубах. Минулий сезон форвард відіграв за київський "Сокіл" у чемпіонаті ПХЛ, взявши участь у 42 поєдинках і набравши 72 (25+47) очок.

Коментарі ()