Головне

Головний тренер збірної України буде карати гравців за розмову з суддями

23.08.2012 18:03 362 0

Новий тренерський штаб національної збірної України заборонить гравцям безпідставні розмови з суддями. Про це заявив керманич збірної Олександр Куликов у інтерв'ю телеканалу "Хокей".

"Коли йде просте видалення, гравець починає розмовляти з суддею?! Так, такі моменти присікатимемо дуже жорстко. Або просто так дати суперникові по щитках і отримати дві хвилини, щоб потім гравці оборонялися, отримували синці та гулі! За такі порушення будемо жорстко карати", — наголосив Куликов.

За його словами, під час збору акцент буде робитися на ігровій дисципліні та грі у нерівних складах.

Звертає на себе увагу те, що на п'ятиденний збір у Броварах тренерський штаб українців запросив виключно представників ПХЛ. У складі немає жодного легіонера.
"Ми би хотіли бачити зараз усіх гравців в збірній і відразу. Але оскільки збір ніколи так рано не проводився, наших гравців з
Росії — Касянчук, той же Ладигін, — хлопців з Білорусі вирішили не залучати. Тому що всі підходять до чемпіонатів КХЛ та ВХЛ. Ми за ними будемо стежити і їхню гру ми чудово знаємо", — розповів Куликов.

Не потрапили до складу збірної і кілька чемпіонів останніх років у складі "Донбасу".

"Є хлопці, яких ми хотіли подивитися, але з деяких причин той же Бабинець випав зі складу через травму, Німенко все ще не відновився — не зіграв жодної гри. Тому деякі хлопці залишилися у нас поза збірною. І з іншого боку, ми не хотіли викликати 40 осіб на збори, а взяли всього 24 людини. Це якраз на дві гри, щоб перевірити цих всіх хлопців", — зазначив наставник української збірної.

Нагадаємо, 31 серпня і 1 вересня збірна України проведе у Броварах дві товариських зустрічі з київським "Беркутом".

Коментарі ()