Головне

Українська молодіжна збірна вирушила на збір у Херсон

27.08.2012 19:16 717 0

Молодіжна збірна України вирушила до Херсону на перший тренувальний збір у межах підготовки команди до чемпіонату світу U-20 у групі В першого дивізіону.

Збір триватиме до 2 вересня. На нього запрошені здебільшого перевірені бійці з клубів ПХЛ.

"Як правило, літній збір "росіяни" пропускають, тому що всі вирішують свої локальні задачі - потрапляють до складів команд. Українці є легіонерами у Росії, тому клуби до них ставляться дуже прискіпливо", - розповів наставник української молодіжки Олександр Годинюк.

До табору збірної цього разу потраплять лише троє представників російських чемпіонатів. Це Всеволод Толстушко, Едуард Захарченко та Кирило Бондаренко. До команди вони приєднаються вже у Херсоні.

А ось Максим Шевчук зі Швеції й Олег Гайдук з Канади вирушать на південь разом з іншими хлопцями. Для представника північноамериканської студентської ліги Гайдука, який з чотирьох років мешкає у Канаді, це буде перша подорож в складі збірної України.

Після Херсону на молодіжну збірну чекають ще два тренувальні табори. На початку листопада у Польщі та у Донецьку, безпосередньо перед стартом світової першості, що відбудеться з 10 по 16 грудня у столиці Донбасу, пише ТК "Хокей".

Коментарі ()