Головне

В українському хокеї з'явилася тренерська рада

28.08.2012 11:45 353 0

Наставники клубів ПХЛ та збірних команд України створили перший в Україні тренерський комітет, який покликаний допомагати якісно укомплектувати національну збірну.

27 серпня відбулося перше засідання тренерської ради, на якому керівником новоствореної організації було обрано головного тренера національної збірної України Олександра Кулікова, повідомляє канал "Хокей".

"Тренер збірної Україні відповідальний за багато питань. Це добре, що тепер в Україні буде такий комітет, де тренери матимуть змогу спілкуватися між собою, що також важливо. Ми будемо збиратися раз на два місяці", - підкреслив Куліков

Крім того, навопризначений керівник зазначив, що тісне спілкування між тренерським складом ради допоможе краще збирати інформацію про кандидадів у збірну.

На сьогоднішній день розширений список потенційних збірників складається з 86 хокеїстів, які виступають у різних хокейних лігах.

Чергове засідання тренерської ради заплановане на жовтень. Приводом для зустрічі стане формування складу національної збірної до олімпійського відбору, що відбудеться у Києві з 8 по 11 листопада.

Коментарі ()