Головне

Чотири хокеїсти не доїхали до української збірної

28.08.2012 12:00 324 0

У першому тренуванні збірної України під керівництвом Олександра Куликова та його помічників Юрія Гунька та Дмитра Христича взяли участь лише 20 із 24 викликаних хокеїстів.

Василь Полоницький, Сергій Черненко та Дмитро Толкунов зазнали травм, Олександр Побєдоносцев відсутній за сімейними обставинами, проте вже найближчим часом приєднається до команди, повідомляє канал "Хокей".

Наставник збірної запевняє, що на наступних тренуваннях буде повноцінні п'ять п'ятірок.

Нагадаємо, що на цей збір викликані лише представники ПХЛ, оскільки за словами тренерів, можливості легіонерів і так добре відомі.

"Насправді, мабуть, наймолодша команда за останні роки. Я думаю, хлопці молоді, яким довіряють, намагатимуться виправдати довіру", - переконаний гравець збірної Кирило Катрич.

Відзначимо, що на зборі у Броварах присутній і новачок "Беркута" Ігор Гонгальський, уродженець Києва, який з 2002-го року грав у північно-американських лігах.

"У нього є свідоцтво про народження, у нього є приписне. Він народився тут, і зараз ми на нього добре ще раз подивимося. Хлопець працює добре, і якщо він буде відповідати рівню збірної, я думаю, його питанням буде займатися керівництво", — розповів Олександр Куликов.

Нагадаємо, що в рамках збору національна збірна проведе два спарингові поєдинки із столичним "Беркутом", які відбудуться у Броварах 31 серпня та 1 вересня.

Коментарі ()