Головне

Тренер "Донбаса" не переймається поразкою в Празі

11.09.2012 13:33 339 0

Донецький "Донбас" грав на рівних у виїзному матчі з іншим новачком КХЛ празьким "Левом". Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер донеччан Юліус Шуплер.

"Хлопці старалися, викладалися до кінця, у другому і третьому періодах грали дуже непогано. Гра була на рівних. Суперник дуже грамотно грав в обороні. Нам не вдалося створити багато небезпечних моментів. Намагалися в кінцівці грати без воротаря, але забити не вийшло. Я поважаю працю своїх підопічних, вони дуже старалися. Невдача, але це буває, адже це КХЛ, найкраща ліга в Європі", — цитує слова Шуплера прес-служба "Донбасу".

У свою чергу наставник "Лева" Йозеф Яндач також задоволений грою своїх підопічних.

"Ми дуже добре провели перший період. Вдалося реалізувати більшість, забили дуже важливий гол. У другому періоді у нас теж були шанси відзначитися. В останній двадцятихвилинці ми добре відіграли в обороні. Суперник дуже активно грав біля наших воріт. Ми, звичайно, хотіли забити ще. У цій серії домашніх матчів нам взагалі було важко закидати шайби", — відзначив головний тренер суперників донеччан.

Нагадаємо, що напередодні донецький "Донбас" на виїзді з мінімальним рахунком поступився празькому "Леву" 0:1 (0:1, 0:0, 0:0), пише офіційний сайт телеканалу Хокей.

Коментарі ()