Головне

КХЛ. "Донбас" зможе підписувати НХЛівців, не враховуючи їх зарплати у бюджеті під "стелею"

11.09.2012 20:50 696 0

КХЛ затвердила Положення про порядок підписання контрактів з хокеїстами, що мають чинні угоди з клубами НХЛ, в разі оголошення локауту в Національній хокейній лізі.

Документ набуде чинності у разі оголошення в НХЛ локауту і буде діяти з моменту його офіційного оголошення до моменту офіційного закінчення. Положення поширюється на гравців, що мають чинні контракти з клубами НХЛ, за винятком хокеїстів з двосторонніми контрактами, на час локауту відправленими в фарм-клуби, повідомляє офіційний сайт КХЛ.

Сума доходів хокеїстів НХЛ, встановлена ​​контрактами клубів КХЛ, не буде враховуватися в "стелі" зарплат. При цьому сума заробітної плати в клубі КХЛ гравця у сезоні-2012/13 не повинна перевищувати 65 відсотків від суми його зарплати, передбаченої чинним контрактом з клубом НХЛ.

"Контракти з НХЛівцями наші клуби повинні укладати на строк до 30 квітня майбутнього року, тобто до закінчення сезону-2012/13. При цьому в контракті обов'язково має бути пункт про його розірвання в односторонньому порядку з моменту закінчення локауту в НХЛ. Природно, компенсаційні виплати за розірвання угод не передбачаються", - цитує віце-президента КХЛ Володимира Шалаєва sports.ru.

Коментарі ()