Головне

Годинюку соромно за розгром від "Донбаса-2"

12.09.2012 13:00 403 0

Головному тренеру "Сокола" Олександру Годинюку соромно за гру своєї команди у матчі-відкритті сезону-2012/2013 у ПХЛ, коли команда з розгромним рахунком поступилася "Донбасу".

"Я сьогодні не впізнав нашу команду. Команда не виконала завдання на жодній ділянці майданчика, команда програвала гру на випередження. Чесно кажучи, настільки соромно, що не знаю, куди провалитися, тому що попереджали про те, що команда молода, амбітна, швидка, в якій кожен хоче довести свої здібності і собі, і іншим, хочуть прорватися до першого складу. Але не подіяли наші слова, сьогодні бездарно і безвольно зіграла наша команда", — заявив наставник киян у післяматчевому коментарі телеканалу "Хокей".

За його словами, частково на грі команди позначилася відсутність через травми чотирьох хокеїстів, однак це не виправдовує його підопічних.

Нагадаємо, що 11 вересня матчем "Донбас" — "Сокіл", який пройшов на донецькій арені "Алмаз", розпочався другий сезон чемпіонату ПХЛ. Перемогу у першому поєдинку святкували господарі майданчика з рахунком 4:0.

Коментарі ()