Головне

Ніколішин бачить "Донбас" у плей-офф КХЛ

27.10.2012 16:06 493 0

39-річний російський нападник Андрій Ніколішин, який у минулому сезоні захищав кольори київського "Сокола" у ПХЛ, вважає, що донецький "Донбас" має хороші шанси потрапити до плей-оф КХЛ.

"Шанси у "Донбасу" хороші, але якщо Понікаровський і Федотенко поїдуть — буде дуже важко. Я вважаю, що у них хороший тренер Шуплер, він дуже грамотний, сильний фахівець. Він уже неодноразово доводив, працюючи з ЦСКА і ризьким "Динамо", що може вивести команду до плей-оф.

Якби мені запропонували грати у Донецьку? Погодився б, але пропозицій не надходило", — резюмував хокеїст.

Також Ніколішин висловив власну думку щодо гравців, якими підсилився "Донбас" у це міжсезоння.

"Взяли двох воротарів, у підсумку, один зламався, а другий виявився не настільки надійним, як планували. Дуже багато іноземців — фінів, чехів, словаків, які не сповнені ідеєю відродження хокею в Україні, які не хворіють командою, а просто грають за гроші. З приходом Понікаровського та Федотенка команда заграла по-іншому в останніх іграх. Завдяки цим хлопцям "Донбас" виграв останні матчі.

Шкода, що місцеві хлопці не грають так результативно. Адже минулого року в "Донбасі" лідерами були Варламов, Кочетков, а зараз їх зовсім не видно і часом вони навіть не потрапляють до складу", — підкреслив Ніколішин.
Нагадаємо, що у минулому сезоні ПХЛ, виступаючи за "Сокіл" Ніколішин набрав 61 (16+45) очко у 36 матчах з показником корисності "+31".

Коментарі ()