Головне

Годинюк назвав склад молодіжної збірної України

29.10.2012 15:33 558 0

Молодіжна збірна України в рамках підготовки до чемпіонату світу U20 у групі В першого дивізіону проведе навчально-тренувальний збір у польському місті Санок.

Збір відбудеться з 4 по 11 листопада, а під час нього, 9 та 10 листопада, українська молодіжка зіграє два контрольні поєдинки проти польських однолітків. Перша гра розпочнеться о 18:00 за київським часом, друга - о 11:00.

"Навчально-тренувальний збір пройде у польському місті Санок, тому що вдалося домовитися з місцевою федерацією про проведення двох товариських ігор з польською молодіжною збірною. Нам не потрібно буде перед поєдинками долати велику відстань, і це дасть нам можливість краще підготуватися до ігор.

В ході збору і контрольних поєдинків ставимо завдання награти склад та поставити збірній командну гру. Будемо вимагати від хокеїстів виконання завдання у матчах. Ці дві контрольні зустрічі стануть останніми перед чемпіонатом світу, і ми хочемо дати більше ігрового часу на майданчику тим, хто мав його у цьому сезоні замало або не грав взагалі", — розповів старший тренер молодіжної збірної Олександр Годинюк.

Наставник української команди викликав на цей збір 26 хокеїстів: 3 воротарів, 8 захисників та 15 нападників.

Склад молодіжної збірної України:

Воротарі: Павло Ячник, Едуард Захарченко, Михайло Шевчук

Захисники: Всеволод Толстушко, Антон Дикий, Валентин Сірченко, Артем Євсейчик, Данило Скрипець, Дмитро Ігнатенко, Андрій Ляшок, Володимир Варивода

Нападники: Олексій Янішевський, Віктор Захаров, Максим Мартишко, Юрій Петранговський, Владислав Куцевич, Іван Підгурський, Іван Савченко, Руслан Ромащенко, Дмитро Чернишенко, Ігор Мікулко, Сергій Кузьмик, Владислав Курський, Севастьян Карпенко, Артур Лисак, Кирило Бондаренко.

Нагадаємо, що молодіжний чемпіонат світу в Першому Дивізіоні (група В) відбудеться у Донецьку з 10 по 16 грудня.

Коментарі ()