Головне

Передкваліфікаційний олімпійський турнір. Україна - Польща - 5:1. Перший бар`єр на Сочі подолано. ВІДЕО

11.11.2012 19:44 761 0
Передкваліфікаційний олімпійський турнір. Україна - Польща - 5:1. Перший бар`єр на Сочі подолано. ВІДЕО

Збірна України виграла перший передкваліфікаційний турнір на Олімпійські ігри в Сочі-2014. Після легких перемог над Іспанією та Естонією українці у вирішальному матчі з рахунком 5:1 розгромили команду Польщі.

У першому періоді збірна України змусила понервувати власнх уболівальників, які заповнили київський Палац спорту. Спочатку після помилки нашого воротаря Напненка поляки вийшли вперед, а через кілька хвилин начудив Матерухін. Досвідчений гравець був вилучений за грубий фол до кінця гри, а українці мали п`ять хвилин вистояти в меншості. Вистояли, а в кінцівці першого періоду зрівняли рахунок після влучного кидка Люткевича.

У другому періоді Побєдонсцев та Квітченко зробили рахунок 3:1, а в завершальній 20-хвилинці розгром поляків довершили шайби Варламова та Касянчука.

Тепер збірна України буде змагатися у головному кваліфікаційному турнірі до Сочі, який пройде в лютому наступноого року. Відомо, що вже суперниками українців там будуть Великобританія, яка виграла турнір в Японії та Нідерланди, які сенсаційно у вирішальному матчі за булітами здолали Угорщину. Інші суперники визначаться пізніше.

Коментарі ()