Головне

Молодіжна збірна команда України достроково завершила збір в Польщі

11.11.2012 11:42 594 0

Молодіжна збірна команда України в рамках навчально-тренувального збору у м. Санок (Польща) провела контрольний поєдинок проти польських однолітків.

Матч завершився перемогою господарів льоду з рахунком 1:2. Єдину шайбу у складі нашої команди записав на свій рахунок Іван Савченко (асистент – Владислав Куцевич), пише сайт ФХУ.

Українська команда виступала у такому складі: Шевчук; Толстушко, Сірченко, Дикий, Євсейчик, Скрипець, Ігнатенко; Захаров, Янішевський, Мартишко, Куцевич, Курський, Бондаренко, Ромащенко, Петранговський, Савченко, Кузьмик, Чернишенко, Карпенко.

Сам матч носив скандальний характер. Поляки діяли відверто грубо, що втім залишилось непоміченим з боку арбітрів.

"Переграли суперника за грою. Поступилися тому, що нам не дали виграти, втім як і грати взагалі. З перших же хвилин поєдинку почалося свавілля з боку польських гравців, бруд (по іншому це назвати не можна) та навмисне травмування наших гравців", - розповів старший тренер команди Олександр Годинюк.

"При цьому судді абсолютно не реагували на такі дії господарів. Щонайменше четверо гравців нашої команди могли опинитися у лікарні з розривами зв’язок, струсом мозку чи іншими травмами. Полякам вибачали все, а у нас вишукували вилучення за допомогою збільшувального скла. На чемпіонаті світу поляки за такі дії весь матч грали б утрьох чи вчотирьох", - зазначив тренер.

За словами Годинюка, тренерський штаб суперника ніяк не реагвав на ситуацію.

"Посеред матчу ми підходили до польського тренера, щоб припинити цю бійню та грати в хокей. Але тренер ніяк не реагував, навіть не повернувши голову. З цього можна зробити лише один висновок – такі дії були результатом тренерської вказівки. Ми прийняли рішення відмовитись від другого матчу, щоб зберегти здоров’я нашим гравцям за місяць до чемпіонату світу", - продовжив Годинюк.

Таким чином, 11-го листопада українці вирушили автобусом до Києва.

Коментарі ()