Головне

Профспілка виділить гравцям НХЛ по 10 тисяч доларів

02.12.2012 15:02 242 0

У суботу виконавчий комітет профспілки гравців НХЛ прийняв рішення виділити кожному з гравців ліги по 10 тисяч доларів, зважаючи те, що локаут затягнувся.

Наразі локаут наближається до свого 80-го дня, і за цей час хокеїсти вже чотири рази не отримували зарплату від своїх клубів. Оскільки багато хто з них в результаті цього перебувають у скрутному фінансовому становищі, профспілка вирішила їм допомогти фінансово, повідомляє ESPN.

Крім того напередодні у профспілці обговорювали останню пропозицію повноважного комісара Гері Беттмена щодо проведення переговорів виключно за участю гравців та власників клубів. Однак формальної відповіді з цього приводу профспілка наразі не дала.

Нагадаємо, що локаут у НХЛ триває з 16 вересня. Наразі скасовані матчі регулярного чемпіонату до 14 грудня, новорічна "Зимова класика" та "Матч всіх зірок".

Ліга та хокеїсти не можуть домовитися щодо нової колективної угоди. Між сторонами було проведено багато зустрічей з цього питання, навіть із залученням федеральних посередників, однак наразі переговорний процес результату не приніс, пише bighockey.ua.

Коментарі ()