Головне

"Левам" зарахували поразку у матчі з "Донбасом"

29.12.2012 10:32 606 0

Львівським "Левам" зарахована технічна поразка у матчі проти донецького "Донбасу-2", який мав відбутися 26 грудня у Новояворівську.

Відповідне рішення ухвалив Суддівсько-дисциплінарний комітет ПХЛ, відреагувавши на відсутність команди-господаря на поєдинку, повідомляє прес-служба ХК "Донбас".

Таким чином, "Донбасу-2" нараховані три очки у турнірну таблицю чемпіонаті України. Команда з Донецька тепер має у своєму активі 40 очок і за цим показником наздоганяє харківське "Динамо", яке йде на другому місці.

Нагадаємо, що 26 грудня на засіданні наглядової ради ПХЛ було прийнято рішення про відновлення чемпіонату, який був зупинений через борги клубів перед лігою.

Раніше львівські "Леви" заявляли, що призупиняють свою участь у ПХЛ у зв'язку з невизначеною ситуацією у самій лізі, та розпустили хокеїстів на канікули. Під час засідання наглядової ради було вирішено, що "Леви" мають домовитися з "Донбасом-2" про перенесення матчу цих двох команд, який мав відбутися 26 грудня, на іншу дату, та компенсувати гостям з Донецька їхні транспортні витрати.

Пізніше керівництво львівського клубу заявило, що розглядає можливість відновлення своєї участі у чемпіонаті ПХЛ. Водночас хокеїсти "Левів" оприлюднили свій відкритий лист, у якому повідомили, що через борги клубу перед ними із зарплати вони покидають розташування команди.

Додамо, що "Донбас-2", відповідно до регламенту, з'явився на матч проти "Левів", однак його не пустили на лід домашньої арени львівського клубу у Новояворівську, пише офіційний сайт телеканалу Хокей.

Коментарі ()