Головне

У "Беркуті" кажуть, що плей-офф ПХЛ може не відбутися

13.02.2013 17:20 525 0

Хокеїсти лідера нинішнього чемпіонату України столичного "Беркута" вже протягом трьох місяців не отримують заробітної плати.

Через брак коштів у команди перед матчем з "Компаньйон-Нафтогазом" вони навіть 10 днів не тренувалися.

Зарплату ми не отримували ще з листопада. Раніше хоча б терміни називали, а зараз взагалі мовчать. Я не знаю, чому таке відбувається", - обурюється один з гравців команди Сергій Климентьєв.

Його настрій поділяють і партнери по команді, зокрема Ігор Гонгальський і Ян Хован.

"Було дуже багато сказано, обіцяно, що все буде. Нам просто вже потрібно розуміти, що робити, у якій ми ситуації. Не тренуємося, ось бачите, пішки ходимо, грати не можемо, настрою немає", - поскаржився Гонгальський.

"Так не можна жити, не можна існувати. Три місяці зарплату не отримували, лише якісь преміальні. Заборгованість така, що неможливо жити", - у свою чергу сказав Хован.

Голова наглядової ради клубу Сергій Харовський підтвердив інформацію про те, що існує пропозиція закінчити чемпіонат ПХЛ регулярною першістю, відмовившись від плей-офф. "Беркут" цю пропозицію підтримує.

"Ця позиція була викликана тим, що клуби не можуть забезпечити внески до ліги для проведення чемпіонату", - пояснив він, пише ТК "Хокей".

Коментарі ()