Головне

Годинюк: Ми мали цю гру як мінімум доводити до овертайму

25.02.2013 11:26 484 0

Київський "Сокіл" мав принаймні доводити гру до овертайму у стартовому матчі попереднього раунду плей-оф ПХЛ з "Компаньйон-Нафтогазом".

Про це заявив головний тренер команди Олександр Годинюк.

"Загалом по грі я гордий за хлопців, які вийшли, боролися з першої до останньої хвилини. Я вважаю, що ми мали цю гру як мінімум доводити до овертайму. Можливостей було достатньо, щоб забивати. Але десь не везе, десь не вистачає майстерності. Але гра у виконанні нашої команди була достойна, однозначно", — наголосив Годинюк.

Він також підкреслив, що незважаючи на дуже гострі кадрові проблеми, команда намагається достойно виступати у чемпіонаті.

"У нас кадрові проблеми. Антон Росляков вибув до кінця сезону, Діма Толкунов сьогодні також поза грою, у нього забій ноги. Якщо інші команди кажуть, що у них проблеми з кадрами, то я не знаю, що робити "Соколу". Накриватися білим простирадлом і повзти на цвинтар чи як? Ми намагаємося не скаржитися, а якимось чином продовжувати грати", — сказав наставник "Сокола".

Нагадаємо, що 24 лютого стартував попередній етап плей-оф ПХЛ, у якому команди розбиті на дві групи і набирають очки за принципами регулярного чемпіонату. У першому своєму поєдинку "Сокіл" поступився "Компаньйону" з рахунком 1:2, пише офіційний сайт телеканалу Хокей.

Коментарі ()