Головне

ПХЛ. Перший фінальний поєдинок у Києві виграв "Донбас". ВІДЕО

20.03.2013 21:00 1291 0

Підопічні Олега Мікульчика з перемоги почали вирішальну у нинішньому чемпіонаті серію поєдинків за звання чемпіонів України.

У стартовому матчі протистояння "Донбас-2" здолав "Компаньйон-Нафтогаз" з рахунком 4:2, пише офіційний сайт донецього клубу.

Команди почали поєдинок на високих швидкостях. Без великої кількості небезпечних моментів, але з гостротою біля обох воріт. Після закинутої Заблудовським першої шайби стало цікавіше. У другій половині першого періоду господарі не завжди встигали донеччанами, звідси і ряд вилучень у складі киян. Одне з них з близької відстані реалізував Дмітрій Тарасов.

У другому періоді лавки штрафників пустували, але не пустували сітки воріт. Та, яка була за спиною воротаря "Компаньйона". У першому випадку Зав'ялов виявився безсилим перед фінтом Олександра Матерухіна, а у другому виявився точним Тарасов.

Гол Кривомаза у третій 20-хвилинці повернув матчу інтригу, тим більше, що господарі майданчика, відчувши ситуацію, пішли вперед.

Напруга панувала до останніх секунд поєдинку, але Ілля Карлін, випередивши гравця "Компаньйона", зміг відправити четверту шайбу у ворота суперників, ефектно поставивши у матчі переможну крапку.

Чемпіонат Украни з хокею

Професіональна хокейна ліга

Фінальна серія

20 березня

"Компаньйон-Нафтогаз" - "Донбас" 2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
1:0 - Заблудовський (Савієлс, Шахрайчук) 8:06
1:1 - Тарасов (Сільніцький, Карлін) 10:37 ГБ
1:2 - Матерухін 29:26 булліт
1:3 - Тарасов (Квітченко, Карлін) 30:01
2:3 - Кривомаз (Шахрайчук, Гаврилюк) 47:57 ГБ
2:4 - Карлін (Квітченко) 59:51 ПВ

"Компаньйон": Зав'ялов. Бахріддінов - Глєбов, Берзіньш - Курілін - Тврдонь, Савієлс - Кривомаз, Заблудовський - Шахрайчук - Гаврилюк, Ємельяненко - Андерсонс, П. Борисенко - Малов - Вінокуров, Татаренко, Ромащенко - Шарітон - Вал. Алексюк

"Донбас": Горячевських. Вол. Алексюк - Люткевич, Матерухін - Анікєєв - Варламов, Дидикін - Сільніцький, Квітченко - Тарасов - Карлін, Овсянніков - Єсіпов, Хворостінін - Буценко - Шалімов, Благий - Маліновський - Німенко

Другий матч серії відбудеться у четвер, 21-го березня.

Редакція сайту "Чемпіон" не несе відповідальності за зміст ролика і його якість, а також не гарантує доступність і можливість перегляду, адже відео розміщене у відкритому доступі на сторонньому ресурсі.

Коментарі ()