Головне

Естонські хокеїсти загуляли у Донецьку

19.04.2013 17:20 654 0

Низка гравців збірної Естонії з дисциплінарних причин не була допущена тренерським штабом до участі у матчі проти збірної Румунії.

В ніч на 17 квітня, коли мав відбутися цей поєдинок, чотири гравці замість того, щоб відпочивати, повернулися в готель нетверезими лише о третій годині ночі, повідомляє естонське видання Sports.ee.

"Деякі хлопці приїхали сюди не в хокей грати, а відпочивати. Горілка і жінки для них важливіші, ніж команда і гра. Коли повернемося додому, ми викличемо всіх на засідання дисциплінарної комісії", — заявив президент Естонського хокейного союзу Яан Мельдер, який у збірній виконує також обов'язки лікаря.

За інформацією видання, всі чотири гравці, що провинилися, виступають за клуб "Вікінг Спорт", який став чемпіоном Естонії в нинішньому сезоні. Це Максім Іванов, Сєргєй Іванов, Артьом Румянцев та Сєргєй Новіков. За рішенням тренерів, для найдосвідченішого з цієї четвірки 33-річного Максіма Іванова турнір вже закінчився.

Нагадаємо, що Естонія поступилася в усіх матчах. На першості світу їй залишилося провести одну зустріч — у суботу з Литвою. Переможець збереже місце в першому дивізіоні.

У останньому поєдинку естонської команді через серйозну травму коліна не зможе допомогти капітан Дмітрій Родін. Для 38-річного ветерана цей чемпіонат світу мав стати останнім.

Коментарі ()