Головне

Клуби КХЛ будуть протестувати проти збільшення ліміту на легіонерів

03.06.2013 12:39 281 0

Керівники клубів Континентальної хокейної ліги готові виступити єдиним фронтом проти ініціативи президента ФХР Владислава Третьяка щодо скорочення кількості легіонерів у заявках клубів КХЛ.

"Розумію, що в наступному сезоні це зробити не вдасться через діючі контракти, — сказав Третьяк після засідання ради ФХР, на якому були підведені підсумки роботи в сезоні-2012/13. — Нехай залишиться п'ять. Через рік — чотири. А в перспективі — три. А зараз хоча б нехай введуть до числа іноземців людей з подвійними паспортами".

Керівник ФХР заявив, що ФХР не збирається вступати в конфронтацію з КХЛ і запропонував "усім разом докласти зусиль, щоб вдало виступити і в Сочі, і на домашньому чемпіонаті світу-2016".

Водночас президенти більшості клубів виступили категорично проти цього нововведення, яке, на їхню думку, серйозно знизить конкуренцію і позначиться на загальному рівні ліги.

За деякою інформацією, боси клубів КХЛ підготували офіційний лист, який має стати своєрідною нотою протесту на адресу керівника Федерації хокею Росії, повідомляє офіційний сайт телеканалу Хокей.

Коментарі ()