Головне

Старт "Компаньйона" в першості України під питанням

25.09.2013 15:27 775 0

Київський "Компаньйон-Нафтогаз" стурбований майбутнім чемпіонату України.

Досі не відомий календар турніру, склад учасників, регламент змагання, а адміністратор столичного клубу Станіслав Верніков навіть висловив думку про те, що "Компаньйон" може не взяти участі в національній першості.

"Ми не ставимо ніяких ультиматумів, не збираємося нагнітати ситуацію навколо нашої команди, але я не виключаю сумного кінця. Зрозумійте, наші спонсори та інвестори вкладають гроші в утримання команди, щоб вона виступала в змаганнях, а ми тільки тренуємося" - повідомив він.

"Причому день утримання команди вартий чималої суми. Поки що "Компаньйон" фінансується, але якщо ситуація з проведенням чемпіонату не вирішиться, то команда може розформуватися", - зазначив Верніков.

За його словами, Існувати в режимі одних тренувань команда не зможе, адже весь час так тривати не може, повідомляє bighockey.ua.

Нагадаємо, що під час підготовки до нового чемпіонату України "Компаньйон-Нафтогаз" провів чотири матчі проти білоцерківського "Білого Барса" і один поєдинок проти столичних "Генералів".

Коментарі ()