Головне

"Донбас" просить у керівництва КХЛ дати оцінку епізоду матчу "Донбас" - "Барис". ВІДЕО

28.09.2013 13:55 978 0

Хокейний клуб "Донбас" звернувся до КХЛ з проханням дати оцінку епізоду з незарахованою шайбою донеччан у матчі проти "Бариса", а також внести зміни у протокол матчу стосовно взяття воріт астанинської команди.

Нагадаємо, що на 29-й хвилині поєдинку цих двох команд, що відбувся 26 вересня у Донецьку, Максим Якуценя вразив ворота гостей, однак після перегляду відоповтору фрагменту гри головний суддя матчу взяття воріт не зарахував.

"З перегляду відеофрагменту даного епізоду чітко видно, що шайба перетнула лінію воріт, і таким чином, взяття воріт мало бути зараховане", - йдеться у повідомленні.

"Беручи до уваги вище викладене, прошу Вас дати оцінку цьому ігровому епізоду, прокоментувати рішення головного арбітра, судді відео-гол, а також внести правки до Офіційного протоколу матчу в частині взяття воріт команди "Барис", — йдеться у листі генерального директора "Донбасу" Олексія Браги до директора з організації та проведення спортивних заходів КХЛ Дмитра Курбатова, текст якого переданий телеканалу "Xsport" прес-службою клубу.

Нагадаємо, що поєдинок між "Донбасом" та "Барисом" в рамках регулярного чемпіонату КХЛ завершився перемогою гостей з рахунком 4:2.

Коментарі ()