Головне

"Крижинка" - чемпіон Юніорської хокейної ліги України

17.02.2014 14:11 501 0

Цього вік-енду, 15-16 лютого, у Кременчуці Полтавської області відбулися матчі фінального турніру чемпіонату Юніорської хокейної ліги України.

У суботу у півфінальних матчах виявлялися найсильніші команди Києва та Харкова - "Крижинка" грала проти "Сокола", а "Динамо" мірялося силами зі СДЮСШОР-1.

У першому поєдинку сенсації не відбулося. "Крижинка" ще у першому періоді зняла всі питання щодо переможця гри, а у другій 20-хвилинці довела справу до розгрому - 7:0.

А от у харківському дербі сталася несподіванка. СДЮСШОР-1 контролював перебіг подій на льоду і справедливо переміг "Динамо" та вийшов до фіналу чемпіонату - 4:2.

У поєдинку за третє місце харківські "динамівці" впевнено переграли "Сокіл" - 6:3, пише офіційний сайт ФХУ.

А у вирішальному матчі чемпіонату прогнозовану перемогу здобула "Крижинка". Кияни програли лише два матчі на першому етапі, а у більшості випадків вигравали з великим рахунком.

Що ж до самого фіналу, то серйозної боротьби не вийшло. Хокеїсти СДЮСШОР-1 віддали занадто багато сил боротьбі у попередньому матчі і до вирішального поєдинку підійшли неготовими.

"Крижинка" ж грамотно використала слабкі сторони суперника та здобула перемогу, вигравши перший в історії титул чемпіона Юніорської хокейної ліги - 6:1.

Коментарі ()