Головне

Костянтин Касянчук – найкращий хокеїст України 2013 року

03.02.2014 17:50 277 0

Наприкінці січня прес-служба ФХУ провела опитування хокейних фахівців, експертів, суддів і журналістів з метою визначення найкращого хокеїста України за підсумками 2013 року.

Усього участь в опитуванні взяли 50 респондентів, пише офіційний сайт Федерації хокею України.

Кожен з учасників опитування повинен був назвати трійку найкращих, на його думку, хокеїстів минулого року. За перше місце нараховувалось 3 бали, за друге - 2 бали, за третє - 1 бал.

Основна боротьба розгорнулася між першим в історії українського хокею володарем кубка Гагаріна та першим в історії українського хокею володарем кубка Стенлі.

У підсумку переможцем став нападник московського "Динамо" Костянтин Касянчук. За 34-річного форварда проголосували 29 респондентів. Костянтин набрав 74 очки.

Руслан Федотенко посів другу сходинку за підсумками опитування. За Федотенка свої голоси віддали 27 респондентів. У підсумку капітан донецького "Донбасу" набрав 71 бал.

Третю позицію зайняв нападник мінського "Динамо" Олександр Матерухін. Четвертим став капітан "Білого Барсу" Артем Бондарєв. Замкнув п’ятірку лідерів нападник санкт-петербурзьеого СКА Олексій Понікаровський.

Символічна збірна року має такий вигляд:

Голкіпер: Євген Напненко ("Білий Барс");

Захисники: Віталій Люткевич ("Молот-Прікам’є") та Геннадій Разін ("Донбас");

Нападники: Костянтин Касянчук ("Динамо" Москва), Руслан Федотенко ("Донбас") та Олександр Матерухін ("Динмо" Мінськ).

Коментарі ()