Головне

ЧС-2014. Дивізіон I. Група А. Україна - Словенія. 3:5. Шах і Мат. ВІДЕО

24.04.2014 09:00 1257 0
ЧС-2014. Дивізіон I. Група А. Україна - Словенія. 3:5. Шах і Мат. ВІДЕО

Хокейна збірна України зазнала поразки від команди Словенії у четвертому матчі на чемпіонаті світу з хокею в першому дивізіоні і втратила всі шанси на підвищення у класі.

Старт матчу нагадував попередню гру з японцями, українці почали дуже невдало і фактично одразу віддали ініціативу супернику. В період з 6 по 10 хвилину українці заробили два вилучення, словенці цим шансом не скористалися, але відкрили рахунок у рівних складах - відзначився Стебіх.
Україна отримала свій шанс одразу після пропущеної шайби, але реалізувати зайвого гравця підопічним Назарова також не вдалося. Відбившись, Словенія продовжувала активно загрожувати воротам Гайдученка і за хвилину до першої сирени рахунок подвоїв Урбас, і тут слід відзначити відверто невдалу гру голкіпера нашої збірної.

У другій 20-хвилинці Україна показала значно кращий хокей. Незважаючи на два вилучення на початку періоду, нашим хлопцям вдалося реалізувати свою другу більшість у матчі і скоротити відставання: Після кидка Наваренка вдало свою ключку підставив Міхнов. Ця шайба додала нашій збірній впевненості, команда почала злагоджено діяти в обороні і гостро діяти в атаці. За хвилину до перерви підопічні Назарова реалізували ще одну більшість - на цей раз у воротах Грачнара розписався Петрухно - 2:2.

Заключний відрізок матчу розпочався з третьої шайби у виконанні нашої національної команди. На 42-й хвилині правила порушив Родман, і вже через хвилину Євген Бєлухін карає суперника - 3:2. І як тільки з'явилася надія на позитивний результат, як словенці спочатку швидко відігралися: вдало на добиванні після кидка Муршака зіграв Мусич, а на 47-й хвилині і зовсім вийшли вперед, розігравши зайвого хокеїста після непотрібного вилучення Варламова.

За 10 хвилин до завершення періоду арбітр зафіксував незрозуміле порушення правил від Міхнова. Андрій з шайбою просувався до воріт суперника, на підступах його відверто заблокував захисник, який у підсумку і звалився на лід - на думку рефері це дві хвилини штрафу для українця...

Останні хвилини поєдинку команди провели у запеклій боротьбі за шайбу, почалася гра на зустрічних курсах. Шанси були в обох збірних, але свій момент, на жаль, за дві хвилини до завершення матчу реалізували знову словенці. Сильний провал в обороні - Голічич виходить 1 в 0 і з близької відстані розстрілює Гайдученка - 3:5. Відразу після пропущеної шайби українці заробили чергову меншість, і відігратися у такій ситуації вже було фактично неможливо.

У підсумку ця поразка залишила збірну України на 4-му місці в групі А. У лідери вийшла команда Словенії, але у Австрії та Японії по матчу в запасі.

Коментарі ()