Головне

КХЛ. Російського коментатора звільнили за правду про фінансові негаразди хокейного клубу Салават Юлаєв

25.10.2014 13:50 566 0

Спортивного коментатора Башкирського супутникового телебачення Азамата Муратова звільнили за підсумками його роботи на хокейному матчі пітерського СКА з клубом Салават Юлаєв з Уфи.

Про це повідомляє БИЗНЕС Online.

"Як я зрозумів, саме від мене вся республіка дізналася, що у генерального спонсора, єдиного спонсора Салавата, є проблеми. Мабуть, тільки я розповів усім. Сьогодні вранці мені подзвонили і сказали, що більше я на БСТ не працюю", - повідомив він.

"Виходить, що ніхто не знав про те, що відбувається з фондом Урал. За розкриття держтаємниці я і звільнений. Смішно. Засновники телеканалу БСТ порахували, що рано позначена проблема", - заявив Муратов.

За словами Муратова, він просто позначив занепокоєння.

"Я просто позначив занепокоєння. Останні два тижні, кожна людина, з якою я зустрічався, перше питання задавала про те, як там з фінансуванням клубу, чи отримують хлопці зарплату, яке майбутнє чекає Салават.

На моїй сторінці ВКонтакте в опитуванні на цю тему проголосувало понад тисячи осіб. Всі знають про проблеми фонду. Напевно, не всім до кінця зрозуміло, які саме там проблеми, але про це я і не говорив", - повідомив він.

"Інша справа, що це ми неодноразово обговорювали в ефірі радіо Маяк, у тому числі з депутатом і прекрасним хокеїстом Алєксандром Сємаком", - підкреслив Муратов.

Коментарі ()