Головне

У ФХУ очікують вдалого виступу від "молодіжки" на чемпіонаті світу у Франції

11.12.2015 16:09 370 0

Молодіжній збірній України з хокею цілком під силу підвищитися у класі, вигравши майбутній чемпіонат світу у своєму дивізіоні.

Про це натякнули президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін і капітан збірної Євген Тимченко, інформує сайт ФХУ.

"Якщо минулого сезону у чемпіонаті був явний фаворит - команда Казахстану, то цього року склад учасників більш-менш рівний. Солідно виглядають наші перші суперники - господарі турніру, проте й у них є недоліки у грі", - сказав очільник ФХУ.

"Якщо раніше наші хокеїсти мандражували перед матчами, боячись за результат, то зараз інша історія. Японці знялися з турніру, і ми можемо не хвилюватися за виліт з групи. Сподіваюся, досягнемо високого результату", - додав Брезвін.

"Те, що Японія знялася з турніру, для нас не має значення. Ми налаштовуємося на перемогу у кожному матчі. Минулого сезону у нас була хороша, і ми посіли друге місце. Цього року у нас колектив нічим не гірший. Ми налаштовуємося на покращення результату", - зауважив Тимченко.

Віце-президент Федерації Сергій Левцов наголосив на важливості вдачі та відваги.

"Я хочу побажати команді удачі. Якщо доля буде на нашому боці, то результат прийде. Суперники будуть тиснути, бити, провокувати. Ті ж французи постійно грають у брудний хокей. Проте, якщо дати суперникам відсіч, показати силу, вони злякаються. Будьте сильними та відважними", - сказав він.

Коментарі ()