Головне

ЧС-2015 (U-20). Збірна України в овертаймі програла полякам

15.12.2015 19:22 869 0

Молодіжна збірна команда України провела один із найважливіших поєдинків на чемпіонаті світу з точки зору боротьби за нагороди та перемогу в турнірі.

Звітний матч був схожий на матч проти команди Франції: українці грали "другим номером", розраховуючи на контратаки.

Інколи ці контратаки були доволі небезпечними.

Втім більше моментів у грі створили наші суперники.

В деяких епізодах Богдан Дьяченко робив справжні дива, а щонайменше двічі нашій команді відверто пощастило.

Ігровий час спливав, а закинутих шайб глядачі так і не бачили. Враховуючи класну гру обох голкіперів, не дивно, що основний час завершився нульовою нічиєю.

Долю матчу було вирішено у додатковий час.

Віталій Андрейків заробив право на штрафний кидок, проте недостатня кількість навичок гри у нападі не дозволила нашому захисникові принести перемогу українців.

Не закидаєш ти – закидають тобі. Старе як світ правило вкотре підтвердили поляки. Наша команда помилилася на зміні, Сікора знайшов Яшкєвіча на чужій синій лінії і нападаючий Кадри не залишив шансів Богданові Дьяченку.

До завершення додаткового часу залишалося якихось 39 секунд...

Українська команда вдруге на турнірі поступилася у додатковий час, втім у грі синьо-жовтих вистачало позитивних моментів, які неодмінно сприятимуть перемогам у наступних матчах, повідомляє прес-служба ФХУ

Чемпіонат світу серед молоді (U-20)

15 грудня

Україна – Польща 0:1 ОТ (0:0; 0:0; 0:0; 0:1)
0:1 - Яшкєвіч (Сікора) - 64:21

Україна: Дьяченко. Григор’єв – Андрейків, Жовнір – Муль, Шпак – Влад. Свіщев – Мазур – Тимченко, Радецький – Гриценко – Ворона, Терчієв – Щербаков – Генералов, Нігматуллін – Люльчук – Одноворченко.

.

Коментарі ()