Головне

Збірна у Києві перед кваліфікацією на ОІ-2018 житиме за японським часом

05.02.2016 14:37 409 0

Гравці та тренери національної збірної команди України зібралися у Броварах, де у найближчі п’ять днів готуватимуться до олімпійського кваліфікаційного турніру.

Після отримання екіпірування команда провела першу нараду, інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

Під час наради головний тренер команди Олександр Савицький знову наголосив, що на зборах команда житиме за японським часом.

"Я вкотре повторюю, що на цих зборах ми моделюємо життя за японським часом. Із програмою збору ви були ознайомлені. Тому у цій ситуації виконання розпорядку дня є одним із ключових моментів. Налаштовуємось на серйозну роботу. Для досягнення результату ми маємо відпрацювати на 100, а то й більше відсотків", - сказав він.

Всього на даний момент у розташуванні збірної перебуває 25 виконавців. Це здебільшого представники національного чемпіонату.

Список учасників навчально-тренувального збору:

воротарі: Едуард Захарченко, Вадим Селіверстов (обидва - Дженералз), Михайло Шевчук (ХК Кременчук);

захисники: Денис Ісаєнко, Володимир Романенко, Кирило Жовнір, Володимир Варивода (всі – ХК Кременчук), Володимир Алексюк, Денис Петрухно, Павло Таран, Всеволод Толстушко (всі - Донбас), Олександр Побєдоносцев (Дженералз), Віталій Андрейків (Заглеб’є, Польща);

нападники: Севастьян Карпенко, Владислав Луговий, Олексій Янішевський, Юрій Петранговський, Антон Бойков, Дмитро Чернишенко (всі - ХК Кременчук), Іван Савченко, Георгій Кіча, Артем Гніденко (всі - Дженералз), Сергій Бабинець, Віктор Захаров, Сергій Кузьмік (всі - Донбас).

Як вже повідомлялося раніше, Андрій Міхнов, Олег Шафаренко (обидва - Юність, Білорусь) та Артем Бондарєв (Стяуа, Румунія) прибудуть до розташування збірної вихідними. А нападник казахстанської Сариарки Роман Благий приєднається до команди вже у Японії.

Нагадаємо, українські гравці з ВХЛ не допоможуть збірній у кваліфікації на Олімпіаду.

Світлина fhu.com.ua
Коментарі ()