Головне

Українським міністрам сподобалося, як хокейна збірна співала гімн на ЧС-2016

29.04.2016 14:47 1139 0

У вівторок, 26 квітня, у Міністерстві молоді та спорту привітали збірну команду з хокею, яка стала чемпіоном світу у Дивізіоні ІВ.

Міністр Ігор Жданов подякував гравцям, тренерському складу та Федерації хокею України за видовищну та якісну перемогу, повідомляє сайт Федерації хокею України.

"Під час цих змагань наша команда проявила справжній бійцівський і чоловічий характер, наш український козацький дух, великий патріотизм", - сказав він.

За його словами, цей успіх став результатом командної роботи всіх гравців і тренерів, хокейних клубів, які делегували у збірну своїх провідних гравців, забезпечували їм регулярну ігрову практику.

"Незабутнім для всіх вболівальників також стало потужне виконання переможного гімну України гравцями та тренерами збірної за підсумками змагань", - зазначив Ігор Жданов.

Він наголосив, що Міністерство молоді та спорту виділило 2,97 млн грн на підготовку збірної України з хокею у 2015-2016 роках та участь у чемпіонаті світу.

Президент Федерації хокею Анатолій Брезвін наголосив на тому, що ця перемога стала можливою завдяки спільним зусиллям гравців і тренерів, а також лікарів, технічного персоналу збірної.

Світлина fhu.com.ua
Коментарі ()