Головне

ФХУ обрала голову оргкомітету Федерації з проведення Чемпіонату світу-2017 у Києві

06.07.2016 13:20 724 0

Під час засідання виконавчого комітету Федерації хокею України було обговорено питання підготовки до Чемпіонату світу з хокею 2017 року у Дивізіоні ІА.

Зокрема, учасники виконкому затвердили голову та склад локального організаційного комітету, інформує офіційний сайт ФХУ.

Президент Федерації Анатолій Брезвін запропонував призначити Георгія Зубка головою оргкомітету Федерації з проведення чемпіонату.

Пропозиція президента Федерації була підтримана одноголосно усіма членами виконкому.

"Оргкомітет відкритий. Тому всі хто мають бажання та можуть продемонструвати ефективність у процесі підготовки - ласкаво просимо", - сказав Зубко.

Також новопризначений голова оргкомітету поділився своїм баченням щодо проведення чемпіонату, а також виокремив пріоритетні завдання Федерації.

"Чемпіонат - це хороший інструмент для популяризації хокею. Для нас важливим є створення якісного спортивного свята для міста та країни в цілому, проведення чемпіонату на високому організаційному рівні та отримання високих оцінок від Міжнародної федерації", - пояснив він.

"Для нас пріоритетним є принцип відкритості. Зокрема, для уникнення всіляких чуток і домислів ми плануємо повністю відкрити бюджет чемпіонату. Ми покажемо хто фінансує чемпіонат і яким чином ці кошти витрачаються", - додав Зубко.

Георгій Зубко. Світлина fhu.com.ua
Коментарі ()