Головне

Делегація Міжнародної федерації хокею вперше відвідала Київ перед чемпіонатом світу

19.10.2016 17:21 592 0

Наприкінці тижня Київ відвідала делегація Міжнародної федерації хокею на чолі із спортивним координатором IIHF Пітом Хіром.

Окрім пана Хіра, до складу делегації увійшли фахівці з маркетингу, телебачення та зв’язків із громадськістю, інформує сайт Федерації хокею України.

Метою триденного візиту було ознайомлення представників Міжнародної федерації із інфраструктурою міста, а також обговорити ряд важливих питань діяльності організаторів по підготовці до проведення чемпіонату світу з хокею.

Перевірка інфраструктури включала в себе детальне ознайомлення із головною ареною проведення змагання - київським Палацом спорту.

Спочатку фахівці із телебачення визначали місце розташування автомобіля пересувної телевізійної станції, позиції для центральної та інших камер, коментаторські місця.

Також розглядали різні місця для організації мікст-зони, а також визначали параметри роботи прес-центру.

Паралельно з оглядинами арени обговорювали питання реалізації комерційних прав кожної зі сторін, адже даний чемпіонат входить до переліку змагань IIHF, де комерційні та маркетингові повноваження організатора є дуже обмеженими.

Нагадаємо, матчі Чемпіонату світу-2016 з хокею у Києві гратимуть кожного дня. Розклад турніру

 
Коментарі ()