Головне

Російський воротар Дженералз: Пізнав Україну з іншого боку, не з того, що кажуть по ТБ

25.11.2016 15:13 3022 0

Олєг Пєтров, російський хокейний воротар, залишив ХК Дженералз, подякувавши клубу, Києву й Україні.

Про це він сам написав у своєму Instagram.

"Дякую тренерському штабу в особі Костянтина Симчука та Вадима Шахрайчука. Спасибі, що дали мені шанс, спасибі, що повірили у мене. Я вірю, що Ви досягнете великих висот, тренуючи, кращі команди світу.

Спасибі Олександру Юрійовичу Сеуканду. Хоч трохи, але попрацював з фахівцем світового рівня. Всім хлопцям, хто пішов з команди та хто залишився, спасибі за час, який ми провели разом.

Дякую нашим уболівальникам. Я завжди відчував вашу підтримку, як далеко б не знаходився від Києва. Спасибі місту. Київ шикарний! Я пізнав Україну з іншого боку, не з того, що говорять про неї по ТБ", - написав він.

Вот и всё... Спасибо за всё хк "Дженералз"! Спасибо большое тренерскому штабу в лице Константина Симчука и Вадима Шахрайчука. Спасибо, что дали мне шанс, спасибо, что поверили в меня! Вы супер тренеры, супер люди, я верю, что, Вы, добьетесь больших высот, тренируя, лучшие команды мира!!! Спасибо Александру Юрьевичу Сеуканду! Хоть немного, но поработал со специалистом мирового уровня! Всем ребятам, кто ушел из команды и кто остался спасибо за время, которое мы провели вместе! Мы сделали хорошо дело! Good job 😎 Спасибо большое нашим болельщикам, вы самые лучшие! Я всегда чувствовал вашу поддержку, как далеко бы не находился от Киева! Спасибо городу! Киев шикарен! Я узнал Украину с другой стороны,не с той, что говорят о ней по ТВ. В общем всё. Желаю удачи Генералам! Всем спасибо! Всех люблю! Всем пока! 😔😔😔

Світлину опубліковано користувачем O l e g P e t r o v (@1_petrov) Лис 25, 2016 о 2:00 PST

Коментарі ()