Головне

Збірна України з хокею у лютому зіграє проти Польщі, Італії та Словенії

17.01.2017 15:48 1168 0

У лютому відбудеться черговий етап підготовки національної збірної команди України з хоеню до домашнього чемпіонату світу.

6 лютого команда розпочне короткий навчально-тренувальний збір, після чого вирушить до польського міста Катовіце, інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

Саме у цьому місті команда братиме участь у турнірі Euro Ice Hockey Challange. Суперниками підопічних Олександра Савицького будуть господарі турніру, а також представники елітного дивізіону - Словенія й Італія.

9 лютого наша команда відкриє турнір матчем проти італійців, 10-го поміряється силами з командою Польщі, а завершить свої виступи у Катовіце матчем проти Словенії.

Матчі відбудуться на малій арені палацу спорту "Сподек", де проводить свої домашні матчі місцевий клуб ГКС Катовіце.

Цікаво, що наставником команди є головний тренер польської збірної Яцек Плахта, а у складі команди виступає український хокеїст Євген Лиманський.

Нагадаємо, талісманами ЧC-2017 в Києві стали герої відомого мультфільму про козаків.

А сам чемпіонат світу з 22-го по 28-е квітня відбудеться у Києві. Окрім господарів, за перемогу у чемпіонаті змагатимуться національні збірні Угорщини, Казахстану, Польщі, Австрії та Південної Кореї.

Світлина ФХУ
Коментарі ()