Головне

Збірна України розпочне підготовку до ЧС-2017 у складі 28 хокеїстів

11.04.2017 11:31 1612 0

У вівторок, 11 квітня, на арені "Термінал" в місті Бровари відбудеться перше тренувальне зайняття національної збірної команди України у рамках підготовки до чемпіонату світу в Дивізіоні IA, який з 22 по 28 квітня прийме київський Палац спорту.

У першому тренуванні візьмуть участь 28 хокеїстів. Ще декілька гравців, на яких розраховує тренерський штаб, з різних причин доки не прибули в табір команди, повідомляє офіційний сай ФХУ.

Зокрема срібний призер чемпіонату Білорусі у складі мінської Юності нападник Андрій Міхнов відновлюється після операції. Ближче до завершення збору до команди зможе приєднатися її капітан форвард Віктор Захаров, що пошкодив плече в шостому матчі фіналу плей-офф УХЛ. Додаткове медичне обстеження проходить одноклубник Захарова по Донбасу форвард Роман Благой, який догравав фінал чемпіонату України на уколах.

В той же час юний захисник Ігор Мережко продовжує виступати в плей-офф WHL у складі Летбрідж Харрікейнс, але готовий приїхати пізніше.

Ще один захисник Володимир Романенко з ХК Кременчук продовжує відновлюватися після травми, із-за якої він пропустив половину фінальної серії плей-офф УХЛ.

Склад збірної України, який почав підготовку до чемпіонату світу виглядає так:

Воротарі

Едуард Захарченко (ХК Кременчук), Андрій Безхлібний (Кривбас), Богдан Дяченко (Донбас)

Захисники

Володимир Алексюк, Олександр Побєдоносцев, Денис Петрухно, Ігор Кугут, Всеволод Толстушко (усі - Донбас), Віталій Андрейків, Володимир Варивода, Денис Ісаєнко, Дмитро Ігнатенко, Олексій Мельников (усі - ХК Кременчук), Кирило Катрич (Кривбас)

Нападники

Сергій Бабинець, Віталій Лялька, Микита Буценко, Артем Бондарєв, Дмитро Німенко, Олег Шафаренко (усі - Донбас), Владислав Гаврик, Артем Гніденко, Юрій Петранговський, Сергій Кузьмик, Георгій Кіча, Севаст'ян Карпенко, Дмитро Чернишенко (усі - ХК Кременчук), Андрій Денискін (Hampton Road Whalers).

Коментарі ()