Головне

В Україні розроблять програму розвитку жіночого хокею, щоб грати міжнародні матчі

20.05.2017 21:26 676 0

Київ із робочим дводенним візитом відвідала менеджер Міжнародної федерації хокею по роботі з жіночими хокейними програмами Бланка Елекеш.

У межах візиту вона провела ряд робочих зустрічей з представниками Федерації хокею України, інформує офіційний сайт ФХУ.

Також Елекеш ознайомилася з хокейною інфраструктурою міста Києва, розглянула деталізований звіт щодо проведення першого чемпіонату України з хокею серед жінок.

Найбільшу увагу було приділено розробці довгострокової програми розвитку жіночого хокею в Україні, яка є однією із умов включення збірних команд України до міжнародної змагальної програми серед жінок.

Елекеш акцентувала увагу на важливості питань рекрутування (залучення) нових гравців, у тому числі юних спортсменок, створення базової програми підготовки хокеїсток, підготовки тренерських кадрів для роботи з дівчатами, а також удосконаленні системи проведення національних змагань.

За підсумками візиту було визначено приорітетні напрямки роботи жіночого комітету Федерації на найближче міжсезоння.

Зокрема, до початку змагального сезону буде розроблено довгострокову програму розвитку жіночого хокею в Україні та подано її на розгляд Міжнародної федерації хокею.

Коментарі ()