Головне

Витязь відмовився від участі в новому сезоні УХЛ через фінансові проблеми

25.05.2017 12:03 2078 0

Витязь прийняв рішення не брати участь в новому сезоні УХЛ.

Відповідну заяву харківський клуб оприлюднив на своєму офіційному сайті.

"На сьогоднішній день керівництвом харківської команди прийнято рішення про неучасть Витязя в чемпіонаті УХЛ 2017/18. Це рішення далося клубу непросто, так як наш колектив представляв місто Харків в головному чемпіонаті країни останні три роки. Але, на превеликий жаль, вся робота по залученню інвесторів, спонсорів і партнерів не увінчалася успіхом. Клуб так і не зміг знайти руку допомоги", - йдеться у повідомленні.

"Багаторазові звернення клубу як до міської влади, так і до обласних, не знайшли розуміння і підтримки. Ні місто Харків, ні обласна рада не змогли хоч чимось допомогти нашій команді. Варто зауважити, що весь минулий сезон клуб грав без підтримки міста та області! Також клуб не отримував ніяких пільг і дотацій, як з боку державних властей, так з боку приватних осіб", - додається у заяві.

Повідомляється, що клуб має ряд заборгованостей і перед гравцями, і перед іншими партнерами, які надавали послуги Витязю.

"Клуб має ряд заборгованостей і перед гравцями, і перед іншими партнерами, які надавали послуги Витязю. Це не дає можливості будувати плани на наступний сезон", - підкреслюється у заяві харківської команди.

Як відомо, у сезоні 2016/17 Витязь закінчив регулярний чемпіонат на 6-му місці.

Коментарі ()