Головне

Жданов пообіцяв розібратися з призначеннями "тітушок" на посади тренерів

19.03.2016 14:55 305 0

В Міністерcтві молоді та спорту України буде проведене службове розслідування щодо призначення тренерів з дзюдо.

Про це заявив міністр організації Ігор Жданов, який прокоментував інформацію, щодо призначення на посади старших тренерів з дзюдо Мінмолодьспорту "тітушок".

"Прочитав повідомлення про те, що за інформацією сайту Чемпіон, на посади старших тренерів з дзюдо було нібито призначено "тітушок". Я негайно починаю службову перевірку цих фактів. Ці тренери також будуть відсторонені від роботи на час проведення службового розслідування", - зазначив він.

"Звертаю увагу, що наказ про призначення цих тренерів підписував перший заступник міністра Ігор Гоцул, відповідальний за олімпійські види спорту", - зауважив Жданов.

У свою чергу Жданов звернувся до редакції сайту з проханням надати Мінмолодьспорту всю наявну інформацію та фактаж з цього приводу для проведення розслідування.

"Окреме звернення буде направлено до Міністерства внутрішніх справ. Проситиму правоохоронні органи надати інформацію по згаданих в публікації особах на предмет їх причетності до загонів "тітушок", - повідомив він.

"Якщо інформація підтвердиться, то ці тренери будуть негайно звільнені. Це моя принципова позиція, як майданівця", - підкреслив Жданов.

Ігор Жданов. Світлина rian.com.ua
Коментарі ()