Головне

Ярьомка програла у "бронзовій" сутиці на етапі Гран-прі у Тбілісі. Результати українців

27.03.2016 18:25 600 0

Збірна України з дзюдо з однією медаллю повертається з турніру Гран-прі, який приймала столиця Грузії - Тбілісі - 25-27 березня 2016 року.

Особливі надії українських прихильників покладалися на надважку категорію у жінок (понад 78 кг), де виступали Світлана Ярьомка й Ірина Кіндзерська.

На жаль, жереб звів українок в одну групу. Дербі виграла Ярьомка, яка вийшла у півфінал, де зазнала поразки від Кайри Саїт з Туреччини.

Кіндзерська вибула у втішний турнір, але до "бронзової" сутички не дісталася. Зупинила українку Емілі Андеоль з Франції.

Прикро, що і Ярьомка із завданням здобути нагороду не впоралася. У боротьбі за бронзу її здолала Марина Слуцкая з Білорусі.

У надважкій категорії у чоловіків (понад 100 кг) Олександр Гордієнко дістався до фіналу групи, де програв росіянину Аслану Камбієву.

Отже, українець отримав право на втішний турнір. Щоправда, там він відразу ж поступився Мацею Сарнацьки з Польщі та завершив боротьбу.

Щодо інших виступів, то Володимир Сорока (73 кг) дістався до півфіналу своєї підгрупи, де поступився Одбаяру Ганбаатару з Монголії, який у підсумку став срібним призером.

Сергій Дребот (також 73 кг) почав з перемоги (над росіянином), але потім програв представнику Узбекистану.

Артем Харченко (81 кг) і Дмитро Лучин (100 кг) поступилися у перших же своїй поєдинках.

Залишилися без нагород і Вадим Синявський з Кеджау Ньябалі (категорія до 90 кг), які не дісталися до фінальних двобоїв у своїх підгрупах.

Вікторія Туркс та Анастасія Турчин (вагова категорія до 78 кг) ненадовго затрималися на турнірі, програвши у перших же сутичках.

Нагадаємо, у перший день Марина Черняк здобула бронзову медаль на етапі Гран-прі у Грузії.

Коментарі ()