Головне

Сергій Бубка: Треба будувати сучасні спортивні споруди

28.08.2010 14:31 539 0

Головним завданням, що виникло внаслідок підсумків Юнацьої Олімпіади у Сінгапурі, є збереження спортивного потенціалу і створення необхідних умов для юних олімпійців.

Таку думку голови НОК України Сергія Бубки наводить офіційний сайт НОК.

"Наші спортсмени виступили гідно. Це було непросто, адже для юних атлетів цей старт став найвідповідальнішим у житті. Тим не менш, вони справилися із хвилюванням і показали достойні результати", - сказав він.

"Ми повинні докласти усіх зусиль, аби ці паростки успішно розквітли на Олімпійських іграх в Лондоні-2012 та Ріо-де-Жанейро-2016. Як показали Ігри в Пекіні та зимова Олімпіада у Ванкувері нам вкрай необхідні сучасні спортивні споруди - сподіваюсь, що з економічним зростанням нашої країни на теренах нашої держави їх буде з'являтися все більше. До речі, що вразило в Сінгапурі - майже всі спортивні об'єкти перед Іграми використовувались для масового спорту - на них займалися школярі, студенти", - додав він.

"Необхідно будувати арени, зробити тренерську професію престижною, виховувати молодих кваліфікованих тренерів. Фундамент є - вкрай важливо зберегти і розвинути його", - резюмував Бубка.

Коментарі ()