Головне

Бубка проніс олімпійський вогонь вулицями Лондона

24.07.2012 11:50 1078 0

Легендарний спортсмен, Олімпійський чемпіон, 35-разовий рекордсмен та 6-разовий чемпіон світу взяв участь в естафеті олімпійського вогню.

Головний олімпієць країни проніс символ Ігор вулицями Лондона. Уславленого українця вітали численні місцеві мешканці та представники української діаспори, пише сайт НОК..

"Для мене велика честь вдев'яте долучитися до почесної місії та взяти участь в естафеті олімпійського вогню. Олімпійські ігри – це грандіозне світове свято. Вірю, що воно надихне молодь до заняття фізичною культурою та спортом, долучить їх до олімпійських цінностей", - прокоментував за підсумками естафети Сергій Бубка.

Відповідаючи на запитання, яка з естафет за всі роки стала найбільш памятною, Бубка зазначив: "Кожен по-своєму незабутній. Але найбілье емоцій пережив під час естафети олімпійського вогню в Києві. Тоді в 2004 році напередодні Олімпійських ігор в Афінах в столиці України зібралася величезна кількість людей, а міжнародні експерти назвали наш етап одним із найкращих в світі. Це було незабутньо", - підкреслив відомий стрибун з жердиною.

Коментарі ()