Головне

Бубка витрачає мільйони на рекламу та журналістів поки в країні війна

14.07.2014 11:13 198 0

Національний олімпійський комітет України 20 червня – 7 липня уклав низку угод на суму 2,89 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

З них 1,26 млн грн. виділено на проведення Всеукраїнського Олімпійського дня і організацію семінару спортивних журналістів. Підрядником став підприємець Олександр Гудзь.

Всеукраїнський Олімпійський день проходить в кінці червня на Оболонській набережній в Києві та на центральних площах і вулицях обласних центрів. Договором передбачено розробку сценарію свята, встановлення сценічних конструкцій, банерів, декорування, підготовка анонсуючих відеороликів на щонайменше п’ять центральних телеканали, висвітлення заходу в столиці і регіонах, підготовка підсумкового фільму, виготовлення та розповсюдження поліграфічної та сувенірної продукції.

Щодо семінару спортивних журналістів, то він був розрахований на 100 осіб. На заході зокрема планувалося нагородити кращих спортивних журналістів, пишуть Наші гроші.

Крім того, укладено угоду на 1,14 млн грн. з підприємцем Олегом Афанасенком на виробництво і розміщення 30 телепрограм про розвиток олімпійського руху в Україні. Тривалість однієї програми – до 20 хв.

Ще 0,49 млн грн. отримає ПрАТ "Олімпійська арена" НОК України на виготовлення та розміщення матеріалів у спортивному журналі. Протягом року мають підготувати 500 сторінок текстів і видати загальним накладом 8 000 примірників.

Коментарі ()